Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Julia och Melinda - 16 februari 2010 21:08


Hej alla glada!


Känner ni som jag att man lätt blir trött så här på vinter halvåret? Vädret påverkar oss mycket och får man inget solljus kan man lätt bli deppig. Försök att komma ut en stund mitt på dagen för att fånga solglimtarna, kanske att ta en promenad på lunchrasten kan pigga upp?


Att träna är också viktigt för att få mer energi men kan vara svårt för många då vädret inte är så lockande för att ge sig ut och springa, gå eller cykla. Ett tips är att skaffa ett kort på något träningscenter i närheten utav där du bor och försöka träna två pass i veckan. Det är ett roligt och bra sätt att träna. Man träffar folk, får testa varierande övningar till pulserande musik och har ett utbud av olika pass att variera. Dessutom är de flesta passen väl komponerade med både kondition och styrka för maximal träning!

Ett annat tips vi rekomenderar är att ta papper och penna och skriva ett eget litet pass med övningar att göra hemma. Då kan du stå framför tvn och se ditt favorit pogram samtidigt som du tränar!

Skriv upp 4-5 övningar var för ben, armar, mage och rygg och rumpa då får du enkelt ett träningspass på ca 20 minuter som du kan utöva några gånger i veckan.

Lycka till!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vår blogg är en blogg för dig som är intresserad av hälsa, kost och motion. Här hittar du allmäna hälsotips, konkret fakta om vad som är viktigt för dig som person för att få en så bra livsstill så möjligt. Vi kommer även dela med oss av olika träningsfor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards