Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Julia och Melinda - 24 februari 2010 21:25

Hej där ute i kylan!


Så här under lov är det vanligt att sötsuget ligger på lite extra och självklart ska man få unna sig något gott till fika. Prova våra sunda och goda fikon/aprikosbollar. Goda som mellanmål på eftermiddagen eller när du bara är sugen på något sött framåt kvällen!


Ingridienser:

Torkade fikon, ca 300 g

Torkade aprikoser, ca 200 g

Valnötter, 100g

Hackade mandlar, 100 g

2 msk Flytande honung

2 tsk Kanel


Gör så här:

Hacka den torkade frukten och mixa dem eller häll i en matberedare. Hacka även valnötterna och häll i tillsamans med mandlarna (spara lite för ganering). Tillsätt sedan honung och kanel och blanda ihop till en massa. Forma små bullar och rulla sedan i lite hackade mandlar, färdiga at avnjuta!







Av Julia och Melinda - 24 februari 2010 10:31

Hej alla livsnjutare!

I Måndags tipsade jag och Julia om olika sportaktiviteter man kan göra nu på sin lediga tid. Vi tipsade om att åka skidor, men det är inte alltid så att man har möjligheten till att ta semester en hel vecka för att åka skidor i bland annat Åre, Sälen och Norge. Ekonomin kan även den sätta stopp för det.

Jag vill därför tipsa er om Vallåsens skidanläggning som jag och mina vänner besökte igår.

Vallåsen erbjuder dig en vinterupplevelse. Med långa backar, stora åkytor, två stolbanor och tre släpliftar, skiduthyrning och tillhörande service.

Denna skidanläggning kan du besöka över en dag, eller två eller om du vill även en längre tid.

För dig som nybörjare på skidor erbjuder Vallåsen bra backar att lära sig åka i, de erbjuder även skidskola om du så önskar.

Jag rekommenderar varmt att du och dina vänner tar en dagsutflykt till Vallåsens skidanläggning, det är himla roligt PLUS att det är bra träning.


För med information besök http://www.vallasen.se/


 

 

  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vår blogg är en blogg för dig som är intresserad av hälsa, kost och motion. Här hittar du allmäna hälsotips, konkret fakta om vad som är viktigt för dig som person för att få en så bra livsstill så möjligt. Vi kommer även dela med oss av olika träningsfor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards