Alla inlägg den 17 april 2010

Av Julia och Melinda - 17 april 2010 09:15


Finns det något vackrare än våren med alla blommor som börjar sticka upp och solstrålarna som värmer lätt? Våren är underbar men man kan inte annat än längta till sommaren, efter sommarlov/semester. Det gäller att ta vara på tiden som är här och nu och du har säkert kännt att du blivit lite piggare sedan solen kommit upp några timmar längre varje dag.


Det är viktigt att få solljus för att må bra, känna sig pigg och få de viktiga D-vitaminerna. Därför tänkte jag ge dig fem tips att göra under våren för att må bra och ladda energi medan vi väntar på sommaren och ledighet!


  • Ta en fika med en god vän på någon trevlig uteservering, garanterat något som piffar till vardagen och vad kan vara mysigare än en kaffe i solen.

  • Ta en lång promenad på morgonen innan frukost. Gå upp en timme tidigare och ta en halvtimmes rask promenad, känn hur underbart det är i morgonsolen. Det sätter igång förbränningen, du får en bra start på dagen och kommer känna dig pigg hela dagen! 

  • Piknik, nu är det äntligen väder för en mysig piknik igen. Ladda korgen med goda bagguetter, pastasallad, fruktsallad, ost och kex. Eller det du hellst föredrar. Överraska din familj eller din familj och åk till en trevlig lungn plats i natuern.

  • Åk till havet, troligen för kallt för att bada men inget ger så mycket energi och härlig känsla som vid havet. Lyssna på vågornas brus och koppla av en stund. Att komma ifrån allt i vardagen är mycket betydelsefullt för att du ska fungera så optimalt som det går!

Presentation


Vår blogg är en blogg för dig som är intresserad av hälsa, kost och motion. Här hittar du allmäna hälsotips, konkret fakta om vad som är viktigt för dig som person för att få en så bra livsstill så möjligt. Vi kommer även dela med oss av olika träningsfor

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards